Snitel de pui cu boia si sumac
ingrediente :
- piept de pui - feliat si batut
- 1-2 oua
- boia (paprica) - dupa gust
- sumac - dupa gust (se gaseste la Billa, Carrefour)
- piper negru (optional - dupa gust)
- sare
- faina
- pesmet
- ulei pentru prajit
- se amesteca oul cu boiaua, sumacul, piperul si sarea.
- se da pieptul de pui prin faina, prin ou si apoi prin pesmet.
- se prajeste in ulei pana devine auriu.
- se scoate pe o hartie absorbanta.
Paprika sumak chicken schnitzel
Ingredients
- chicken breast fillets
- 1-2 eggs
- paprika - to taste
- sumak - to taste
- black pepper (optional - to taste)
- salt
- flour
-breadcrumbs
- oil for frying
Mix eggs, paprika, sumak, black pepper and salt.
Coat the chichen breast in flour, eggs and breadcrumbs.
Fry until brown
Drain schnitzel on absorbent paper .
الصدورالدجاج بالبيض مع البابريكا والسماق
فيليه صدور دجاج
1- 2 بيض
بابريكا - حسب الذوق
سماق - حسب الذوق
فلفل أسود (اختياري )
ملح
دقيق
بقسماط
زيت للقل
الطريقه
امزج البيض والبابريكا و السماق والفلفل الأسود و الملح
نضع الصدورالدجاج بالبيض فى البيض ثم الدقيق ثم البقسماط حتى تغطى جيدا
يقلى في الزيت حتى يصبح لونها بني ذهبي
تصفي على ورق لامتصاص الزيت الزائد
No comments:
Post a Comment