Es Campur cu mango şi nucă de cocos - rețetă tradusă din limba indoneziană

Rețetă tradusă din limba indoneziană la solicitarea Ancăi. Rețeta originală aici.

Es Mangga Campur Kelapa Muda

Ingrediente:
- 2 bucăți mango - cuburi
- pulpa de la o nucă de cocos tânără ( miezul trebuie să fie moale, gelatinos, subțire)
- 50 g zahăr
- sirop de mango sau portocale - după gust
- lapte condensat îndulcit - după gust
- apă - după preferință
- gheață pisată - după preferință

Mod de preparare
Cuburile de mango, apa și zahărul se pun la fiert până se topește zahărul. Apoi se lasă la răcit. Când e rece se poate pune la frigider 1 minut.
 Intre timp se pregătesc paharele: se pune miezul de nuca tânără -răzuită , apoi sosul de mango, siropul de portocale sau mango și laptele condensat. 
 La final se adaugă gheață pisată.
Es Mannga Campur Kelapa Muda  este gata pentru servire.
Poftă bună!

Părerea mea:
Fructul mango se poate înlocui cu caise sau piersici.

Traducerea și adaptarea rețetei - Carmys Kitchen


       Traduc la cerere rețete din limbile: arabă, indoneziană, vietnameză sau engleză.
 - în regim gratuit
      Traducerea rețetei se va publica pe blog la rubrica Rețete traduse, în funcție de timpul liber disponibil. (Îmi rezerv dreptul de a selecta rețetele).
-  contra cost ( tariful diferă în funcție de complexitatea și numărul rețetelor)
      Rețetele traduse le veți primi personal, în cel mai scurt timp posibil. Traducerea acestora nu va fi publicată pe blog. 
     Aștept cu drag, solicitările d-voastră, prin mesaj privat pe pagina de facebook Carmys Kitchen

No comments: