Mutabbal batinjan
- 2 vinete mari- pregatite ca pentru salata de vinete romaneasca
- 2 catei de usturoi - sau mai multi - dupa preferinta
- 2 linguri tahina ( pasta de susan)
- 2 linguri - iaurt ( sau dupa preferinta) -optional
- 3-4 linguri suc de lamaie - sau dupa preferinta
- putina sare
Se amesteca toate ingredientele si se orneaza cu patrunjel sau menta, sumac si ulei de masline.
Mutabbal batinjan
- 2 large eggplants - roasted and mashed
- 2 garlic cloves - or more- as you like
- 2 tablespoons tahine (sesame paste)
- 2 tablespoons yoghurt - or to taste (optional)
- 3-4 tablespoons lemon juice - or to taste
- a pinch of salt
Mix all ingredients. Decorate with parsley /mint, sumac and olive oil.
متبل باذنجان
باذنجانين كبير مشويملعقتين طحينة
حسب الذوق فصين ثوم و اكتر
ملعقتين كبيرة لبن زباد-وا حسب الذوق - اختياري
3-4ملعقة كبيرة عصير ليمون - حسب الذوقرشة ملح
اخلطي المكونات جيدا و صبي عليه البقدونس اوالنعناع و السماق و زيت الزيتون
1 comment:
am incercat salata la un restaurant arabesc din Bucuresti si mi-a placut foarte mult... abia astept sa incerc reteta...
Post a Comment