Hummus bel tahine


Hummus bel tahineh

- 1 conserva naut
- 4 linguri pasta de susan ( tahina)
- 1 catel de usturoi
- suc de lamaie ( dupa gust)
- sare
- sumak, paprica, ulei de masline
Amestecati nautul, pasta de susan (tahina) si usturoiul intr-un blender, apoi adaugati sucul de lamaie si sarea. Eu am adaugat si putina apa.
Ornati cu sumak sau/si boia de ardei , ulei de masline.


Hummus bel tahineh

- a can of chickpeas
- 4 tablespoons - sesame paste ( tahini)
- 1 clove garlic
- lemon juice - to taste
- salt
- sumak, paprika, olive oil
Combine the chickpeas, garlic and tahini in a food processor and blend Add lemon juice and salt to taste. *I added some water.
Sprinkle with sumak and/or paprika and olive oil.



طريقة عمل الحمص بالطحينه

علبة حمص4ملعقة كبيرة من الطحينه
فص ثوم
عصيرليمون - حسب الذوق
ملح
ماء شوي
سماق , بابريكا , زيت الزيتون
نفرغ علبة الحمص فيالخلاط ونضع عليه الطحينه والثوم ومن ثم نقوم بخلطه
ثم بعدذلك نضع الليمون والملح ونقوم بخلطه حتى يتجانس...اضفت ماء شوي
ومن ثم نصبه في طبق ونزينه بال بابريكا و/ او بالسماق و بالزيت الزيتون ........


No comments: